Al​·​lel Amorf

by Wunderkammer

/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
  Purchasable with gift card

    name your price

   

 • Limited Edition Cassette.
  Cassette + Digital Album

  Only 5 copies aviable via web.

  Includes unlimited streaming of Al·lel Amorf via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

  Sold Out

1.
2.
Papibou 03:49
3.
Trumfa 05:47
4.
Cop d'Esclop 06:31
5.
Socarrrat 05:23
6.

about

Aquest és el primer disc de Wunderkammer després de Ni Demos Ni Ostias, el K7 La Música Trobada, Les Postals Sonores i un munt de concerts i bandcamps. Com quasi sempre que es pot , en aquests 6 talls que s'inclouen, som tres persones manipulant fressa variada provinent de pedals, vinils, teclats i altres artilugis.
L'Enrique Doza s'ha encarregat de la part més còsmica del disc, en Xavier Riembau dels folclorismes abstractes i en Pablo Miranda de fer-nos tocar de peus a terra. Si hem estat callats tant de temps després de fabricar aquest disc és pel fi d'etapa que significa, un abans i un després. Hem explorat i indagat en mil i un racons del planeta terra i fins i tot del més enllà.
L'aproximació que hem fet és la d'exploradors sense mapa, ens hem perdut una i altra vegada en indrets que no surten als atles. Han quedat moltes coses fora per afavorir que tu que escoltes i hi puguis entrar.

Enregistrat a La Isla els dies 11 i 12 de Gener del 2017 i mesclat durant el mes de març del mateix any per King Tubby Retubby aka Virrei Amat.
Disseny Enrique Doza
Edita el Col·lectiu Finis Africae
FA04

Al·lel Amorf

Cara A
1. Estornell Vulgar
2. Papibou
3. Trumfa


Cara B
1. Cop d'Esclop
2. Socarrrat
3 Esbart Dansaire

credits

released April 18, 2018

license

all rights reserved

tags

about

FA Barcelona, Spain

Action Collective, sometimes label.

contact / help

Contact FA

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Al·lel Amorf, you may also like: